Готуйте санчата влітку!

Триває період ранньої передплати на 2015 рік. Для тих, хто бажає вже зараз подбати про передплату фахового видання, діє вигідна акційна пропозиція.

Шановні колеги!

Триває рання передплата, під час якої ви можете значно заощадити кошти!

Скористайтеся останньою можливістю передплатити улюблені фахові видання від Експертус Освіта на 2015 рік за цінами ІІ півріччя 2014 року.

Пропозиція поширюється на всі журнали, КОЗА-ДИСКи та комплекти тематичного напряму «Експертус Освіта». Ознайомитися докладніше з переліком видань для фахівців дошкільної та шкільної освіти, а також переглянути докладний зміст кожного випуску та завантажити безоплатні презентаційні номери можна у розділі «Експертус Освіта» порталу освітян України «Педрада».

Увага! Пропозиція дійсна лише у період з 1 по 31 серпня.

Як оформити передплату

Оформити передплату можна онлайн, натиснувши кнопку «Передплатити» біля обраного Вами видання.  Також оформити замовлення можна за номером телефону 0 (44) 586-56-06 або звернувшись за електронною адресою peredplata@Експертус.com.ua.

Готуйте санчата влітку!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32352

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді