Як забезпечити навчально-виховний процес у 6-му класі

У листі Міністерства освіти і науки України надано рекомендації щодо забезпечення навчального-виховного процесу у 6-му класі загальноосвітніх навчальних закладів у 2014/2015 навчальному році у випадку відсутності нових підручників.

На сайті Міністерства освіти і науки України оприлюднили лист «Міністерство освіти і науки України надсилає рекомендації щодо забезпечення навчального-виховного процесу у 6 класі загальноосвітніх навчальних закладів у 2014/2015 навчальному році» від 29.08.2014 №1/9-433.

Обмежене державне фінансування програми видання підручників не дало змоги повністю забезпечити учнів 6-му класу загальноосвітніх навчальних закладів новими підручниками до початку 2014/2015 навчального року за новим Державним стандартом базової і повної загальної середньої освіти, що передбачає перехід на навчання за новими програмами і підручниками.

У МОН запропонували використовувати раніше видані підручники для організації навчально-виховного процесу у 6-му класі, а також електронні версії нових підручників, що розміщені на сайтах видавництв та спеціально створеному репозиторії.

Перелік видавництв ви можете знайти на офіційному сайті МОН.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді