Як забезпечити навчально-виховний процес у 6-му класі

У листі Міністерства освіти і науки України надано рекомендації щодо забезпечення навчального-виховного процесу у 6-му класі загальноосвітніх навчальних закладів у 2014/2015 навчальному році у випадку відсутності нових підручників.

На сайті Міністерства освіти і науки України оприлюднили лист «Міністерство освіти і науки України надсилає рекомендації щодо забезпечення навчального-виховного процесу у 6 класі загальноосвітніх навчальних закладів у 2014/2015 навчальному році» від 29.08.2014 №1/9-433.

Обмежене державне фінансування програми видання підручників не дало змоги повністю забезпечити учнів 6-му класу загальноосвітніх навчальних закладів новими підручниками до початку 2014/2015 навчального року за новим Державним стандартом базової і повної загальної середньої освіти, що передбачає перехід на навчання за новими програмами і підручниками.

У МОН запропонували використовувати раніше видані підручники для організації навчально-виховного процесу у 6-му класі, а також електронні версії нових підручників, що розміщені на сайтах видавництв та спеціально створеному репозиторії.

Перелік видавництв ви можете знайти на офіційному сайті МОН.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27854

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді