Глобалізації освіти бути!

Інтернаціонал Освіти розпочав завершальний тур глобальної кампанії «Об'єднаймося заради якісної освіти».

Поблизу Сіднейського оперного театру у вересні стартував фінальний тур кампанії «Об'єднаймося заради якісної освіти». Відзначати його початок прибули сотні освітян, учнів та членів профспілок з усього світу.

Учасники Австралійської освітньої спілки, яка є членською організацією Інтернаціоналу висловили свою підтримку глобальній кампанії, що тривала протягом року. Вони також провели свого профспілкового лідера, Президента Інтернаціоналу Освіти, Сьюзанну Хопгуд, у глобальне турне із кінцевим пунктом — Нью-Йорк.

Керівники Інтернаціоналу в межах кампанії планують поїхати до шести міст: Сіднея, Делі, Преторії, Брюсселю, Буенос-Айресу, Нью-Йорку. В інших містах також заплановані додаткові заходи.

Нагадаємо, що «Об'єднаймося заради якісної освіти» — кампанія, що розпочалася у вересні 2013 року у Нью-Йорку і сповідує три основні елементи глобальної освіти: якісні вчителі, якісні інструменти та якісне середовище.

Метою кампанії є підвищення рівня інформованості урядів, неурядових та міжнародних організацій, фінансових установ, громадських лідерів та громадськості в цілому щодо:

  • колосального значення, яке має якісна освіта у розвитку особистості та суспільства заголом;
  • необхідності забезпечення доступу всіх, хто навчається, до якісної освіти;
  • того, що основою будь-якої програми розвитку на період після 2015 року повинна бути освіта;
  • діяльності Інтернаціоналу Освіти та його членських організацій заради впровадження якісної освіти;
  • того, що голос вчителів та їхніх представників у розробці національної і міжнародної політики в галузі освіти повинен бути вирішальним.

У середу, 24 вересня, кампанія прибуде до Нью-Йорку на 69-ту сесію Генеральної Асамблеї ООН. Представники Інтернаціоналу віддадуть Генеральній Асамблеї послання мільйонів вчителів із усього світу. Окрім цього, Інтернаціонал Освіти запросив шкільних вчителів з різних країн до Нью-Йорку задля того, щоб продемонструвати Генеральному секретарю ООН Пан Гі Муну сучасні реалії освіти на місцях.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Завершуємо навчальний семестр у школі

На закінчення навчального семестру в закладах загальної середньої освіти педагоги підбивають підсумки роботи, звітують. Нині звіт учителя за семестр — це здебільшого вчасне виставлення оцінок за семестр, коректно заповнені класний журнал і табелі навчальних досягнень учнів
206267

Психолого-педагогічна характеристика учня: як скласти

Часто практичним психологам закладів освіти надходить запит на діагностику дитини та подання результатів обстеження в різні служби. Оптимальним варіантом представлення результатів обстеження є психологічна характеристика учня.
405625

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді