Безоплатне обстеження освітян на рак молочної залози

З 6 по 17 жовтня вчителі Святошинських і Деснянських шкіл можуть безоплатно зробити УЗД молочних залоз та проконсультуватися у лікаря-мамолога у мобільному діагностичному комплексі.

До Всеукраїнського дня боротьби із захворюванням на рак молочної залози по Україні проходить акція з безплатного обстеження жінок на рак молочної залози «Турбуйся про них!».

У Києві з 6 по 17 жовтня вчителі Святошинських і Деснянських шкіл можуть безоплатно зробити УЗД молочних залоз та проконсультуватися у лікаря-мамолога у мобільному діагностичному комплексі.

Володимир ПЕДЬКО, керівник відділу онкології компанії ТОВ «Рош Україна», повідомив про довготривалість проекту: «Ми вже оглянули близько 3 тисяч журналісток. Акція продовжується обстеженням освітян. Це найнезахищеніший прошарок населення. Наша компанія має соціальну відповідальність перед людьми. У такий час ціни компанії не були підняті. Це великий додатковий внесок компанії для людей».

Генеральний директор клініки «Інновація» Павло ГРИНЕВИЧ наголосив на актуальності проблеми раку молочної залози серед жінок в усьому світі. «В Україні щогодини одна жінка помирає через цю хворобу. Однак раку не потрібно боятися. При сьогоднішніх можливостях медицини та за раннього виявлення — це виліковна хвороба», — сказав Павло ГРИНЕВИЧ.

Також він констатував, що рак молочної залози в Україні помолодшав: «Зараз на практиці ми зустрічаємо рак у молодих жінок від 24 років. Одні з основних причин цього — дуже потужний стресогенний чинник та забруднене довкілля».

Організаторами заходу стали Громадська спілка «Міжнародний Клуб лікарів та фармацевтів» та фармацевтична компанія ТОВ «Рош Україна», партнером — онкологічна клініка «Інновація». Мета проекту — привернути увагу жінок до високого ризику захворювання раком молочної залози, проінформувати про методи запобігання, профілактику та лікування раку грудей.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді