Запрошуємо на відкриття Шостого Міжнародного форуму-презентації «Інноватика в сучасній освіті»

Урочисте відкриття Шостого Міжнародного форуму-презентації «Інноватика в сучасній освіті» відбудеться 21 жовтня у Київському Палаці дітей та юнацтва. Запрошуємо керівників та всіх працівників навчальних закладів різних рівнів освіти, наукових установ, працівників органів управління освітою, учнів і їхніх батьків на визначну подію освітньої сфери.

21 жовтня 2014 року об 11:00 у Київському Палаці дітей та юнацтва відбудеться урочисте відкриття Шостого Міжнародного форуму-презентації «Інноватика в сучасній освіті». У церемонії урочистого відкриття форуму візьмуть участь керівники Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України та представники органів державної влади.

Організатори: Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, компанія «Виставковий Світ».

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 25.06.2014 № 605-р виставці «Інноватика в сучасній освіті» надано статус міжнародної та включено до переліку виставок, що проводяться в Україні в 2014 році.

Міжнародний Освітній Форум — масштабний комплексний захід галузі освіти України, що об’єднує:

  • презентацію інноваційних досягнень національних і закордонних навчальних закладів, наукових установ;
  • експозицію виробників і дистриб’юторів навчального обладнання та техніки, програм та рішень для освіти;
  • науково-практичні конференції, семінари, презентації;
  • тематичні конкурси для закладів освіти, наукових установ, підприємств. 

На форумі буде представлено 560 навчальних закладів,  наукових установ, методичних центрів, регіональних і муніципальних органів управління освітою, видавництв, фондів, асоціацій, закордонних освітніх агенцій, підприємств, бізнес-структур із 22 регіонів України, Польщі, США, Австрії, Словаччини:

  • 79 університетів, академій, інститутів, коледжів, технікумів, наукових установ, міжнародних закладів освіти, представництв;
  • 372 органи управління освітою, заклади післядипломної освіти, загальноосвітні школи, гімназії, ліцеї, дошкільні та позашкільні навчальні заклади;
  • 83 навчально-методичні центри професійно-технічної освіти, професійно-технічні навчальні заклади;
  • 26 виробників та дистриб’юторів сучасних засобів навчання, проектів, програм та рішень для галузі освіти, видавництв, освітніх порталів.

У ході освітнього форуму учасники презентуватимуть інноваційні розробки та проекти, педагогічні технології, досвід упровадження інновацій у діяльність закладу освіти, новітні методики як необхідні складові підвищення якості освіти для підготовки фахівців.

Майбутні абітурієнти, які прагнуть отримати професію і яким необхідно визначитися з вибором навчального закладу, на стендах учасників форуму зможуть ознайомитися з умовами прийому та навчання у закладах освіти, з міжнародними освітніми програмами, програмами обміну, досвідом співпраці закордонних навчальних закладів з українськими закладами освіти, поспілкуватися зі студентами і викладачами.

Окремий блок форуму буде присвячено експозиції навчального обладнання, під час ознайомлення з яким педагоги, науковці, батьки, керівники закладів освіти зможуть отримати вичерпну інформацію про електронні та технічні новинки для освітнього ринку, можливості, переваги та досвід їх упровадження у навчальний процес.

Провідні науковці Національної академії педагогічних наук України проведуть тематичні семінари на теми: «Актуальні питання імплементації Закону України «Про вищу освіту»; «Профільна школа: сучасний стан і перспективи розвитку»; «Особливості та інноваційні технології виховання патріотизму зростаючої особистості в сучасних умовах»; «Інноваційні технології розвитку педагогічної майстерності».

Під час проведення 32 науково-практичних конференцій, круглих столів та презентацій освітяни й науковці з різних регіонів країни зможуть поспілкуватися та обмінятися власним досвідом реалізації інноваційних освітніх проектів. У програмі:

● Презентація досвіду інноваційної діяльності регіонів:  

  • «Патріотичне виховання у сучасному освітньому просторі Дніпропетровщини» представляє Дніпропетровський ОІППО
  • «Хмарні» технології в освіті — нові компетенції у сфері ІКТ» представляє Вінницький ОІПОПП
  • «Сучасні технології розбудови єдиного освітнього простору регіону» представляє Запорізький ОІППО
  • «Стратегічні орієнтири випереджувального розвитку післядипломної освіти» представляють управління освіти і науки Рівненської ОДА та Рівненський ОІППО.

● Захист проектів V Всеукраїнського біологічного форуму учнівської та студентської молоді «Дотик природи — 2014». В очному етапі беруть участь 145 проектів.

● Нагородження переможців конкурсу з тематичних номінацій. Переможці конкурсу удостоюються Почесного звання «Лауреат конкурсу» відповідних ступенів та нагороди. На конкурс подано 387 робіт.

Організатори форуму зазначають, що спектр представлених освітніх послуг, інноваційних технологій та обладнання зможе зацікавити найвимогливіших відвідувачів від школярів до професіоналів галузі.

Із детальною програмою роботи форуму можна ознайомитися на сайті в розділі «ПРОГРАМА».

Форум проходитиме з 21 до 23 жовтня 2014 року в Київському Палаці дітей та юнацтва за адресою: вул. І. Мазепи, 13 (метро «Арсенальна»).

Час роботи: 21-22 жовтня з 10:00 до 18:00; 23 жовтня з 10.00 до 16.00.
Додаткова інформація:

0 (44) 498-42-04, 498-42-05, 0(67) 656-51-89

[email protected]

www.innovosvita.com.ua

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27856

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39078

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42296

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді