Проект «ІКТ — освітянам» в Путивлі

У межах Всеукраїнського соціального проекту «ІКТ — освітянам!» відбулася зустріч представників напряму «Експертус Освіта» та освітян Путивльського району.

29 жовтня 2014 року в краю партизанської слави на базі Путивльської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 2 імені Г. Я. Базими Путивльської районної ради Сумської області відбувся семінар-практикум для учасників Всеукраїнського соціального проекту «ІКТ — освітянам!» — керівних працівників навчальних закладів Путивльського району.

Семінар-практикум «Використання інформаційно-комунікаційних технологій в управлінській діяльності» пройшов за сприяння і активної участі Оксани Сахно, завідувача районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Путивльської районної державної адміністрації.

«Наші педагоги шикуються в чергу, щоб попрацювати з мультимедійною технікою. Особливий попит на використання мультимедійних проекторів, при чому не важливо, чи то молоді спеціалісти, чи педагоги з великим досвідом роботи. Ми прагнемо іти в ногу з часом, тож активно опановуємо інформаційно-комунікаційні технології. Насправді так і має бути, адже ми не лише маємо навчати учнів, а й постійно навчаємося самі»,— розповідає Людмила Скоробогата, директор Путивльської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 2 імені Г. Я. Базими.

Тему «Використання інформаційно-комунікаційних технологій в управлінській діяльності» розкрили представники напряму «Експертус Освіта»:  Вікторія Третяк, головний редактор експертно-правової системи «Експертус Школа», «Експертус Дошкільний заклад», Катерина Алєксєєнко, головний редактор, та Яна Поліщук, редактор-експерт КОЗА-ДИСКів «Шаблони документів закладу освіти», «Шаблони і розробки для завучів школи», «Шаблони і розробки для вихователя-методиста».

Під час мультимедійних лекцій, майстер-класів і тренінгів керівні працівники навчальних закладів Путивльського району вдосконалили навички роботи з інформаційними освітніми порталами, експертно-правовими системами та автоматизованими шаблонами документів.

На завершення семінару-практикуму учасники прослухали мультимедійну лекцію щодо основних способів формування позитивного іміджу навчального закладу та підвищення медіаактивності освітян.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді