Про те, скільки «коштує» дитина, — у «Дошкілля.UA»

Вийшло друком третє презентаційне число НОВОЇ газети від Асоціації працівників дошкільної освіти «Дошкілля.UA». Для тих, хто не отримав видання, є можливість БЕЗОПЛАТНО переглянути його онлайн.

У серпні та вересні цього року освітяни України вже ознайомилися з двома першими презентаційними випусками НОВОЇ ГАЗЕТИ від Асоціації працівників дошкільної освіти «Дошкілля.UA». У жовтні вийшло друком третє та останнє у цьому році число газети.

У подарунок третє число газети отримали фахівці дошкільної освіти обласних, районних та міських відділів освіти, методичних кабінетів, інститутів післядипломної педагогічної освіти, передплатники журналу «Вихователь-методист дошкільного закладу».

Ті, хто не отримали газету, мають можливість БЕЗОПЛАТНО погортати її онлайн. У відповідному розділі сайту газети можна знайти не лише третє число «Дошкілля.UA», про яке йде мова, а й перші два випуски.

Плануючи змістове наповнення кожного числа газети, редакція бере до уваги слова видатного педагога Антона Макаренка. Він зазначав, що план полягає не лише в тому, скільки потрібно зробити столів і стільців… План — це тонке мереживо норм і взаємин. У газеті висвітлюються ті питання, що хвилюють читачів — працівників дошкільної освіти. Наприклад,одна з тем третього випуску газети «Дошкілля.UA» — «Скільки «коштує» дитина», інша — «Професійні гостинці з Дня дошкілля».

Здебільшого громадську думку про дошкільні заклади формують батьки дітей. Їхні уявлення про дошкілля зазвичай засновані на власному досвіді, переказах дітей та знайомих, тобто переважно на суб’єктивних судженнях. Тому мета редакції — поширювати достовірну, цікаву й корисну інформацію про діяльність дошкільних закладів, установ освіти, методичних служб і, звісно, про людей, які там працюють.

Регулярно — двічі на місяць — газета виходитиме з січня 2015 року. Розповсюджуватися видання буде лише за передплатою.

На передплатників чекатимуть актуальні новини і події у сфері дошкілля, цікаві та практичні ідеї до свят і розваг, оригінальні майстер-класи, корисні матеріали з питань здоров’я та психології, професійні секрети виховання дітей різного віку та різні професійні (і не тільки!) поради. У газеті публікуватиметься найкращий досвід дошкілля України та світу, привітання з ювілеями, а також спеціальні матеріали для батьків.

Передплатити «Дошкілля.UA» на 2015 рік можна:

  • у редакції за телефоном 0 44 586 56 06 або 0 800 212 012 (callback), листом на електронну адресу peredplata@Експертус.com.ua або онлайн
  • у відділенні поштового зв’язку за передплатними індексами — 86338 (місяць),  86399 (рік) 

Бажаємо вам цікавого та корисного читання, невичерпної енергії й терпіння у вашій нелегкій справі!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27856

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді