У столиці святкують Тиждень позашкільної освіти

Столична влада запрошує всіх школярів та дошкільників долучитися до святкування Тижня позашкільної освіти, який триватиме з 17 до 22 листопада 2014 року.

Вчора, 17 листопада, у Києві стартував Тиждень позашкільної освіти, який триватиме до 22 листопада.

У 40 позашкільних навчальних закладах Києва займається понад 73 тисячі вихованців, що становить близько 32 % від загальної кількості школярів. Крім того, у шкільних гуртках і спортивних секціях займається близько 78 % всіх учнів.

З метою збереження існуючої мережі позашкільних закладів освіти, а також її розширення міська влада ініціювала проведення Тижня позашкільної освіти. У межах якого заплановано такі заходи:

  • прес-тур засобів масової інформації у навчальні заклади позашкільної освіти протягом тижня з 14:00 до 18:00;
  • урочистий ювілейний концерт Народного художнього колективу Дитячо-юнацької музичної вокально-хореографічної студії «Світанок» Голосіївського району — 17 листопада о 18:30 у Київському національному академічному театрі оперети (вул. Червоноармійська, 53/3);
  • круглий стіл «З Україною в серці» — військово-патріотичний проект лідерів учнівського самоврядування — 19 листопада о 16:00 в Українському коледжі ім. В. Сухомлинського (СШ № 272, вул. Луначарського, 5-А);
  • свято День працівників позашкільної освіти — 21 листопада з 12:00 до 14:00 у Будинку вчителя (вул. Володимирська, 57).
  • урочисте відкриття 45-го концертного сезону Київської дитячої філармонії — 23 листопада о 12:00, Колонна зала Національної філармонії України (Володимирський узвіз, 2).

На сайті Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА можна ознайомитися з планом заходів, передбачених у межах Тижня позашкільної освіти.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27856

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39078

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42295

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді