До проекту «ІКТ — освітянам!» долучилися працівники дошкільної освіти Миколаєва

Актова зала Миколаївського будинку вчителя 3 грудня 2014 року була вщент переповнена — керівні працівники дошкільної освіти Миколаєва підвищували правову й інформаційно-комунікаційну компетентності.

У межах Всеукраїнського соціального проекту «ІКТ — освітянам!» напряму «Експертус Освіта» та освітньої діяльності Всеукраїнської громадської організації «Асоціація працівників дошкільної освіти» 3 грудня 2014 року проведено семінар-практикум для керівників та вихователів-методистів дошкільних навчальних закладів Миколаєва.

Семінар-практикум «Використання інформаційно-комунікаційних технологій в управлінській діяльності» відбувся за активного сприяння науково-методичного центру управління освіти Миколаївської міської ради.

Захід розпочався з найприємнішого. Під оплески залу вручено подяки від Асоціація працівників дошкільної освіти за активну життєву позицію та сприяння професійному зростанню працівників сфери дошкільної освіти працівникам дошкільної освіти Миколаєва: Поліні Федорченко, вихователю-методисту дошкільного відділу спеціалізованого навчально-виховного комплексу; Тетяні Шиловій, вихователю-методисту ДНЗ № 23; Олені Тамбовцевій, вихователю-методисту ДНЗ № 68; Людмилі Маструко, завідувачу ДНЗ № 74; Анні Градецькій, завідувачу ДНЗ № 131; Людмилі Деньговській, методисту науково-методичного центр; Тетяні Турчанович, вихователю-методисту ДНЗ № 140.

За вагомий внесок у підвищення професійної компетентності педагогів та плідну співпрацю з редакціями фахових видань напряму «Експертус Освіта» Цифрового видавництва Експертус подяку отримала Ірина Романюк, методист дошкільної освіти науково-методичного центру управління освіти Миколаївської міської ради.

Про зміни в законодавстві, роботу Асоціації працівників дошкільної освіти та ведення організаційно-розпорядчої документації освітян поінформувала Ніна Омельяненко, головний редактор журналу «Практика управління дошкільним закладом», голова правління ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти».

Також учасники заходу ознайомилися з новими інструментами для оперативного розв’язання управлінських питань та оптимізації роботи з документами. Для керівних працівників дошкільних навчальних закладів Миколаєва представники напряму «Експертус Освіта» Вікторія Третяк, головний редактор експертно-правової системи «Експертус Дошкільний заклад», та Катерина Алєксєєнко, головний редактор КОЗА-ДИСКів «Шаблони документів закладу освіти», «Шаблони і розробки для вихователя-методиста», провели мультимедійні лекції щодо використання в роботі електронних продуктів і систем, а також підвищення медіаактивності дошкільного навчального закладу.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді