Портал для учнів та вчителів про безпеку в мережі від Google

Як, дотримуючись правил безпеки, отримати доступ до знань, знаходити потрібну інформацію, критично оцінювати контент, створювати власні інтернет-проекти, спілкуватися — про все це можна дізнатися з ресурсу «Про Інтерент» від Google.

Google спільно з Інтернет Асоціацією України запускають комплексний освітянський  ресурс для дітей та вчителів «Про Інтернет».  Як, дотримуючись правил безпеки, отримати доступ до знань, знаходити потрібну інформацію, критично оцінювати контент, створювати власні інтернет-проекти, спілкуватися — про все це можна дізнатися з ресурсу.

Проект «Про Інтернет» спрямовано на підвищення цифрової компетентності учнів українських шкіл. Навчальна частина проекту складається з чотирьох навчальних модулів для школярів. А завдяки інтерактивній грі «Подорож на Астерікс» та тестуванню діти можуть закріпити отримані знання і навички. За умови успішного проходження тестування учень нагороджується спеціальним сертифікатом Google.

Для вчителів на порталі є методичний посібник і практикум для проведення занять.

Також на порталі можна знайти корисні ресурси для навчання і відпочинку у розділі «Бібліотека».

Діти  та підлітки відкривають для себе світ за допомогою Інтернету і  технології значною мірою впливають на формування особистості дитини. Компанія Google працює над тим, щоб цей вплив був позитивним та творчим.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді