Щодо заходів безпеки у навчальних закладах

З метою здійснення заходів безпеки у навчальних закладах Міністерство освіти і науки України наказує постійно проводити роз’яснювальну роботу з учнями, студентами, працівниками навчальних закладів та батьківською громадськістю щодо правил поведінки у випадку виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів.

Міністерство освіти і науки України (МОН) оприлюднило наказ «Щодо заходів безпеки у навчальних закладах» від 06.01.2015 № 2.

З метою здійснення заходів безпеки у місцях перебування дітей та студентської молоді в навчальних закладах МОН наказує керівникам дошкільних, позашкільних, загальноосвітніх навчальних закладів постійно проводити роз’яснювальну роботу з учнями, студентами, працівниками навчальних закладів та батьківською громадськістю щодо правил поведінки у випадку виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів за участю співробітників Державної служби з надзвичайних ситуацій та правоохоронних органів, учасників бойових дій у зоні АТО, волонтерів.

Також МОН зобов’язує розробити та розповсюдити пам’ятку із правил поводження із виявленими підозрілими вибухонебезпечними предметами тощо.

 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді