Виховання патріотизму школярів у сучасних реаліях

У спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів із поглибленим вивченням англійської мови № 85 міста Києва відбувся Всеукраїнський науково-практичний семінар «Виховання патріотизму школярів у сучасних реаліях».

14 січня 2015 року у спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів із поглибленим вивченням англійської мови № 85 міста Києва відбувся Всеукраїнський науково-практичний семінар «Виховання патріотизму школярів у сучасних реаліях».

До навчального закладу завітало біля сотні гостей. Зокрема, представники Міністерства освіти і науки України, Інституту проблем виховання, інститутів післядипломної педагогічної освіти, управлінь освіти і науки м. Києва та інших міст України, завідувачі та методисти науково-методичних центрів та інші педагогічні працівники.

На семінарі було обговорено актуальні питання з патріотичного виховання підростаючого покоління, зокрема в системі діяльності загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів.

На заході було презентовано систему військово-патріотичного виховання спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів із поглибленим вивченням англійської мови № 85, відбулися обговорення доповідей та виступів, екскурсія до зразкового шкільного музею «Захисники Вітчизни».

Програма науково-практичного семінару була насиченою і пізнавальною, атмосфера під час заходу налаштовувала учасників на роздуми щодо практичного втілення тих здобутків, якими поділилися учасники.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді