Експертус Школа та Експертус Дошкільний заклад без оплат та зобов’язань

Часто керівники навчальних закладів роздумують, чи користуватися демо-доступом до систем «Експертус», побоюючись прихованих умов та платежів. Хоча острах є природнім у наш час, запевняємо вас: демо-доступ є БЕЗОПЛАТНИМ та НЕ ЗОБОВ’ЯЗУЄ купувати систему.

У редакції часто запитують: «Чи буду я зобов’язаний передплатити Експертус Школа або Експертус Дошкільний заклад, якщо замовлю демо-доступ?».

У наш час природно боятися прихованих умов та платежів. Проте запевняємо вас: демо-доступ є ЦІЛКОМ БЕЗОПЛАТНИМ та НЕ ЗОБОВ’ЯЗУЄ купувати систему.

ЩО ТАКЕ ДЕМО-ДОСТУП?

Це неповна версія систем Експертус, яка доступна 3 дні. За демо-доступу можна ознайомитися з інтерфейсом системи, її корисними інструментами, зокрема Експертус: Календар, матеріалами деяких рубрик, а саме:

  • Офіційні документи
  • Атестація педагогічних працівників
  • Новини
  • Глосарій

ДЛЯ ЧОГО ПОТРІБЕН ДЕМО-ДОСТУП?

Демо-доступ розроблений спеціально для того, щоб спробувати систему в дії перш ніж приймати рішення про передплату. Адже пропонувати кота в мішку — не в наших правилах.

Користувачі ознайомляться не лише з матеріалами відкритих рубрик, а й з докладним переліком матеріалів, які можна отримати після придбання доступу до повної версії системи.

ЯК СКОРИСТАТИСЯ ДЕМО-ДОСТУПОМ?

Швидко отримати доступ до системи можна на сайті www.Експертус.ua. Після реєстрації необхідно перейти до розділу «Системи». Обравши з переліку Експертус Дошкільний заклад або Експертус Школа, клацніть «Спробувати» — система готова до користування.

Ми впевнені в системах Експертус, тому не боїмося без будь-яких оплат та зобов’язань дати кожному охочому спробувати їх у дії!

З усіх питань телефонуйте за номером 0 44 586 56 06 або 0 800 212 012 (callback).

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді