Про проведення V Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Цьогорічний V Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка має пройти у атмосфері відкритості, — Павло Полянський.

На засіданні Організаційного комітету V Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка обговорено проведення V Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка (далі — Конкурс).

Заступник Міністра освіти і науки Павло Полянський наголосив, що цьогорічний Конкурс має пройти у атмосфері відкритості, разом з тим оргкомітет має здійснювати лише адміністрування та організаційне забезпечення його проведення.

Голова Громадської ради при МОН Галина Усатенко звернула увагу учасників наради на необхідність залучення громадськості, забезпечення відкритості та прозорості проведення фінального етапу. Було запропоновано здійснити онлайн- трансляцію передачі пакетів із конкурсними роботами членам журі конкурсу.

Нагадаємо, що урочисте відкриття творчого змагання відбулося у м. Луцьку 9 жовтня 2014 року. Фінальний етап відбудеться в усіх обласних центрах та м. Києві 14 лютого 2015 року за єдиними завданнями, які будуть надіслані на електронні адреси установ, відповідальних за проведення конкурсу в регіонах о 9:00 год.

Конкурсні завдання відповідатимуть вимогам навчальних програм з української мови та літератури, а також дадуть змогу кожному учасникові розкрити свій творчий потенціал, філологічне мислення та філософське бачення сьогодення.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як аналізувати урок вчителя

Урок — це творча майстерня вчителя і лабораторія керівника. Після аналізу відвіданого уроку народжуються нові ідеї й задуми щодо поліпшення освітнього процесу.
239041

Дидактичні ігри для дошкільників

Якими мають бути дидактичні ігри для дошкільнят, щоб було і цікаво, і корисно. Адже важливо знайти підхід до дітей та зацікавити їх. Ефективні поради шукайте у статті
270760

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді