Статті за темою Планування в ДНЗ

Фізкультура в закладі дошкільної освіти
Фізкультура в закладі дошкільної освіти (ДНЗ) — це не лише заняття. Це і ранкова гімнастика, і фізкультурно-оздоровча робота у повсякденні, і фізкультурні розваги й свята. Розглянемо коротко кожен із цих видів фізичної активності дошкільнят.
57500
БКДО: Державний стандарт дошкільної освіти
Державний стандарт дошкільної освіти — це Базовий компонент дошкільної освіти (нова редакція), затверджений 12 січня 2021 року наказом МОН №33. Він визначає вимоги до обов’язкових компетентностей та результатів освіти дитини дошкільного віку (6 (7) років), а також умови, за яких вони можуть бути досягнуті відповідно до міжнародних стандартів якості освіти.
89079
Плануйте справи, щоб встигати
Універсального рецепту, як побудувати день, щоб і робочі, і особисті справи встигнути виконати, немає. Але ж у вас точно є знайомі керівники, які якось із ними справляються. Прочитайте цю статтю і дізналися чотири секрети, як встигати виконувати робочі та особисті завдання і залишатися в ресурсному стані.
2835
Прийом дітей в інклюзивну групу ЗДО
Дітям з особливими освітніми потребами дошкільного віку гарантоване законом право здобувати освіту в інклюзивних групах закладів дошкільної освіти. Як комплектують інклюзивні групи та які документи подають батьки
81111
Парціальна програма для ЗДО «Музично-оздоровчі мандрівки з дітьми п’ятого року життя»
Для гурткової роботи в ЗДО є парціальна програма «Музично-оздоровчі мандрівки з дітьми п’ятого року життя». Вмонтуйте елементи парціальної програми у звичайні музичні заняття. Скористайтеся розробленим перспективним планом музичної діяльності на перші три місяці нового навчального року
10184