Аналiз стану утримання територiї загальноосвiтнього навчального закладу пiд час перевiрки готовностi до нового навчального року

На що слiд насамперед звертати увагу пiд час аналiзу стану утримання територiї, який здiйснюють пiд час перевiрки готовностi загальноосвiтнього навчального закладу до нового навчального року?

Згiдно з , пiд час перевiрки готовностi загальноосвiтнього навчального закладу до нового навчального року слiд звернути увагу на стан утримання територiї.

Так, пiдходи до будинку, в’їзди i входи на дiлянку, проїзди й дорiжки повиннi мати тверде покриття. У лiтню пору року всю дiлянку за 1–2 години до приходу дiтей слiд прибирати, а траву, квiти, чагарники, iгровi майданчики й дорiжки поливати водою.

У зимовий час iгровi майданчики, дорiжки, щаблi сходiв слiд щодня очищати вiд снiгу й льоду, а також посипати пiском.

Ізольований вiд iнших зон господарський майданчик з твердим покриттям й окремим в’їздом з вулицi має бути поблизу харчоблока. Смiттєзбиральники мають бути закритi кришками й розмiщуватися пiд накриттям, не ближче 25 м вiд будинку.

Увага!

Всi колодязi на територiї загальноосвiтнього навчального закладу мають бути закритi кришками, а ями повиннi мати огородження

Територiю загальноосвiтнього навчального закладу слiд вчасно очищати вiд горючих вiдходiв, смiття, листя, сухої трави тощо. Смiття потрiбно систематично вивозити з територiї.

Увага!

Спалювати смiття на територiї загальноосвiтнього навчального закладу забороняється

Оглядаючи стан територiї, необхiдно також звернути увагу на стан карнизiв на даху будiвель загальноосвiтнього навчального закладу. Наявнiсть моху, порослих дерев та рослин на карнизах свiдчить про вихiд з ладу покрiвлi даху, облицювання плиткою, а також про можливiсть подальшого руйнування карнизiв i стiн.

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді