Примірне двотижневе меню: нюанси складання

У програмі вебінару: особливості складання в дошкільних закладах різних типів, орієнтовний об’єм готових страв для дітей різних вікових категорій, забезпечення сезонними продуктами, страви з риби, сиру кисломолочного, брутто в різні сезони, правильне поєднання продуктів у стравах, розподіл їжі за калорійністю, оцінювання виконання норм харчування, затвердження та погодження

Дата проведення: 16.03.2016

Лектор: НЕРЯНОВА Світлана Іванівна — головний спеціаліст відділу дошкільної освіти департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України.

У програмі вебінару: особливості складання в дошкільних закладах різних типів, орієнтовний об’єм готових страв для дітей різних вікових категорій, забезпечення сезонними продуктами, страви з риби, сиру кисломолочного, брутто в різні сезони, правильне поєднання продуктів у стравах, розподіл їжі за калорійністю, оцінювання виконання норм харчування, затвердження та погодження.

Переглянути запис вебінару можуть лише передплатники видавництва. Для цього знадобиться спеціальний код доступу, розміщений у  журналах «Практика управління дошкільним закладом» № 2/2016, «Медична сестра дошкільного закладу» № 3/2016, а також у газеті «Дошкілля.UA» № 4/2016 та інструкції до КОЗА-ДИСКа «Шаблони документів закладу освіти» № 1/2016.

Для перегляду запису перейдіть на сторінку вебінару та у відповідних полях введіть свої ПІБ, електронну адресу, номер телефону та код доступу до вебінару. Натисніть кнопку «Переглянути».

Важливо!

Для перегляду вебінару на вашому комп'ютері має бути встановлено Adobe Flash Player — універсальний безоплатний додаток, що дає змогу переглядати сторінки з динамічними елементами, аудіо- чи відеофрагментами. Ви можете завантажити такий додаток.

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді