Дитяче свято. Яким воно має бути?

У програмі вебінару: створення сценарію свята — сюжет, герої, сюрпризні моменти, підготовка — як не «загубити» свято, прийоми створення святкового настрою, свято в ДНЗ як засіб подолання впливу стресогенних чинників

Дата проведення: 21.04.2016

Лектор: Марина КУЧЕРЕНКО — радник з питань культури та освіти голови Всеукраїнського громадсько-політичного об’єднання МАЙДАН, кінознавець, сценарист, експерт із психологічних тренінгів та діагностики.

У програмі вебінару: створення сценарію свята — сюжет, герої, сюрпризні моменти, підготовка — як не «загубити» свято, прийоми створення святкового настрою, свято в ДНЗ як засіб подолання впливу стресогенних чинників.

Переглянути запис вебінару можуть лише передплатники видавництва. Для цього знадобиться спеціальний код доступу, розміщений у  у журналах «Музичний керівник» № 3/2016, «Вихователь-методист дошкільного закладу» № 3/2016, «Методична скарбничка вихователя» № 4/2016, «Заступник директора школи» № 4/2016, «Практичний психолог: дитячий садок» № 4/2016.

Для участі у вебінарі 21 квітня ЗА 30 хв. ДО ПОЧАТКУ перейдіть на сторінку вебінару та у відповідних полях введіть свої ПІБ, електронну адресу, номер телефону та код доступу до вебінару. Натисніть кнопку «Приєднатися». 

Важливо!

Для перегляду вебінару на вашому комп'ютері має бути встановлено Adobe Flash Player — універсальний безоплатний додаток, що дає змогу переглядати сторінки з динамічними елементами, аудіо- чи відеофрагментами. Ви можете завантажити такий додаток.

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді