Урочистий старт року англійської мови в Іллічівську

Рік англійської мови у Іллічівську розпочато з англомовної науково-практичної учнівської конференції, присвяченої 150-річчю від дня народження видатного англійського письменника Джозефа Редьярда Кіплінга

Рік англійської мови у Іллічівську розпочато з англомовної науково-практичної учнівської конференції, присвяченої 150-річчю від дня народження видатного англійського письменника Джозефа Редьярда Кіплінга.

Конференцію організовано працівниками міського методичного кабінету спільно з керівником методичного об’єднання вчителів іноземної мови М.О. Трофімової, а також педагогами та учнями шкіл міста з метою підвищення інтересу до вивчення англійської мови, зарубіжної літератури та відзначення ювілею Редьярда Кіплінга.

Відбувся захід напередодні нового року на базі Іллічівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4. Учні місцевих шкіл ознайомили учасників конференції з маловідомими фактами з життя письменника. Наголосили на тому, що цей унікальний письменник, поет і новеліст, до цих пір є наймолодшим автором у світі, який отримав Нобелівську премію з літератури у віці всього лиш 42 роки.

Також доповідачі розповіли про дитячі роки Р. Кіплінга,  його подорожі. Учні Іллічівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4  представили інсценоване інтерв’ю письменником, а також розповіли, що таке «метод Кіплінга» у сучасному  маркетингу.

Творчість  Дж.Р.Кіплінга також прозвучала зі сцени у виступах учнів ЗОШ №6, №7, Олександрівської  і Малодолинської шкіл, де діти співали, танцювали і декламували вірші знаменитого письменника. Зала була заповнена учнями, батьками й учителями шкіл міста, які занурились

Завдяки спільним зусиллям учнів, батьків і педагогів міста конференція відбулася в атмосфері творчості та гарного настрою. 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді