Дитсадки та школи звільнять від деяких податків

Верховна Рада України прийняла за основу проект Закону «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо створення сприятливих умов для надання освітніх послуг дошкільними та загальноосвітніми навчальними закладами недержавної форми власності»

Верховна Рада України прийняла за основу проект Закону «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо створення сприятливих умов для надання освітніх послуг дошкільними та загальноосвітніми навчальними закладами недержавної форми власності».

Законопроектом пропонується звільнити дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади недержавної форми власності від сплати податку на прибуток, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, а також звільнити від сплати земельного податку дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади незалежно від їх форми власності та джерел фінансування.

Закон, зокрема, має сприяти створенню додаткових умов для розвитку системи освіти України та інфраструктури дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладів недержавної форми власності.

Освітній портал «Педагогічна преса»

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як природно навчати іноземної мови в дошкільному віці

Чому педагоги дошкільних закладів з гордістю заявляють, що їхні вихованці вже у молодшій групі вивчають іноземні мови, у середній — розв’язують математичні рівняння, а в старшій — вивчають основи комп’ютерної грамотності? Чи варто починати навчання іноземної мови в дошкільному віці?
3869

Заняття з англійської мови в дитячому садку

Виберіть конспект заняття з англійської мови в дитячому садку, що найліпше підійде вашим вихованцям, а також скачайте інфорграфіку із вправами для дітей різного віку.
30093

Виховуємо патріотів на заняттях з англійської мови

Виховувати в дітей патріотичні почуття можна навіть під час вивчення іноземної мови. Поговоріть із дошкільниками на заняттях з англійської мови про Батьківщину, неповторність її природи, про суспільні й сімейні цінності
3862

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді