Всеукраїнський день бібліотек

30 вересня відзначають Всеукраїнський день бібліотек. Запровадили благодійну акцію «Українським дітям – українську книгу»

Всеукраїнський день бібліотек

Акція має на меті поповнити бібліотечні фонди сучасною українською літературою. У рамках ініціативи організатори проводять заходи для популяризації читання. Акцію започаткували благодійний фонд «Здоров'я майбутнього», Держкомтелерадіо, Міністерство культури та інформаційної політики України, Міністерство закордонних справ України та за інформаційної підтримки Міністерства освіти і науки України.

Методичні та дидактичні матеріали: як обрати

Школярам пропонують долучитися до флешмобу «Моя бібліотека мрії», який спрямований на візуалізацію нової бібліотеки, яка, можливо, стане проєктом справжньої книгозбірні.

Як долучитися

  • Намалювати бібліотеку (читацьку або іншу залу, полиці, працівники – усе, що вважаєте за потрібне і важливе у бібліотеці)
  • Сфотографувати або зняти відеоогляд створеної бібліотеки
  • Фото або відео разом із описом прикріпити на дошку 
  • Переглядати файли інших учасників і лайкати
  • Найактивніші та найкреативніші матимуть змогу виграти набір сучасних українських книг
  • Учасники, що додаватимуть файли, автоматично дають згоду на поширення
  • Також розміщуйте фото та відео у соціальних мережах із позначкою сторінок акції (Фейсбук – @UAbooks4UAchildren та інстаграм – @uabooks4uachildren)

Джерело: МОН

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як природно навчати іноземної мови в дошкільному віці

Чому педагоги дошкільних закладів з гордістю заявляють, що їхні вихованці вже у молодшій групі вивчають іноземні мови, у середній — розв’язують математичні рівняння, а в старшій — вивчають основи комп’ютерної грамотності? Чи варто починати навчання іноземної мови в дошкільному віці?
3869

Заняття з англійської мови в дитячому садку

Виберіть конспект заняття з англійської мови в дитячому садку, що найліпше підійде вашим вихованцям, а також скачайте інфорграфіку із вправами для дітей різного віку.
30093

Виховуємо патріотів на заняттях з англійської мови

Виховувати в дітей патріотичні почуття можна навіть під час вивчення іноземної мови. Поговоріть із дошкільниками на заняттях з англійської мови про Батьківщину, неповторність її природи, про суспільні й сімейні цінності
3862

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді