Якими будуть тести ЗНО в 2022 році

Теми:
Затверджені характеристики, що визначають особливості тестів з кожного предмета

Зміни в структурі тестів ЗНО-2022

Освітні програми 2021/2022: що рекомендує МОНУкраїнський центр оцінювання якості освіти схвалив наказ щодо змін характеристик сертифікаційних робіт ЗНО, що визначають особливості тестів з кожного предмета.

Таку інформацію опублікували на сайті УЦОЯО.

Завдяки оновленому документу, кожен майбутній учасник ЗНО-2022 зможе добре підготуватися до іспитів, враховуючи особливості тестів з різних предметів.

Насамперед особливості характеристики кожного тесту визначають його структуру, кількість та типи завдань, час на виконання завдань, кількість балів, що можна отримати, правильно виконавши всі завдання тесту.

Загалом структура тестів з більшості предметів залишилася незмінною.

Окрім того, відбулися зміни в структурі тесту ЗНО з математики. Таким чином, тест зовнішнього незалежного оцінювання профільного рівня з математики відтепер міститиме 32 завдання замість 34. Також буде скорочений час на роботу над тестом з 210 до 180 хвилин.

Зокрема, незначних змін зазнала структура тесту з хімії, який у 2022 році складатиметься з 50 завдань замість 52.

Варто зазначити, що задля ефективної підготовки до тестів зовнішнього незалежного оцінювання з різних навчальних предметів випускники закладів освіти можуть використовувати різні дистанційні платформи, зокрема ЗНО-онлайн.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Складаємо штатний розпис закладу дошкільної освіти

Формування штатного розпису є досить непростим процесом. Тож доводиться залучати і працівників дошкільного закладу, і фахівців кадрової служби, і економістів органу управління освітою. Як проектують штатний розпис дошкільного закладу
48177

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді