Які завдання стоять перед новим міністром

У команди нового міністра освіти є багато завдань. Більшість з них пов’язані із повномасштабною війною.

Які завдання стоятимуть перед новим міністром

Про основні виклики говорила в ефірі «Сніданку з 1+1» співзасновниця ГО «Смарт освіта», ексрадниця міністра освіти і науки Іванна Коберник.

З перешочергових завдань – повернення міністерству лідерства у сфері освіти. 

Наступним завданням ймовірно стане розробка комплексної стратегії відбудови освіти. Йдеться в першу чергу про створення умов для навчання дітей.

Третім завданням стане налагодження постійних зв’язів і надання допомоги українським учням закордоном і на окупованих територіях.

image45
ТВОЄ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ Зараз перед кожною школою стоїть завдання розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти. Як це зробити та що потрібно врахувати?
Самооцінювання освітньої діяльності, грунтовний аналіз, правильний вибір шляху, постановка мети, реалізація шляхів, оформлення відповідних документів допоможе вашому закладу успішно пройти інституційний аудит.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як природно навчати іноземної мови в дошкільному віці

Чому педагоги дошкільних закладів з гордістю заявляють, що їхні вихованці вже у молодшій групі вивчають іноземні мови, у середній — розв’язують математичні рівняння, а в старшій — вивчають основи комп’ютерної грамотності? Чи варто починати навчання іноземної мови в дошкільному віці?
3869

Заняття з англійської мови в дитячому садку

Виберіть конспект заняття з англійської мови в дитячому садку, що найліпше підійде вашим вихованцям, а також скачайте інфорграфіку із вправами для дітей різного віку.
30093

Виховуємо патріотів на заняттях з англійської мови

Виховувати в дітей патріотичні почуття можна навіть під час вивчення іноземної мови. Поговоріть із дошкільниками на заняттях з англійської мови про Батьківщину, неповторність її природи, про суспільні й сімейні цінності
3862

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді