Студентські квитки замінюватимуть на електронні

У Кабміні планують розширення сфери застосування електронних студентських квитків

Електронний студентський квитокЯк підтримати підлітка у кризовій ситуації: 10 порад

Кабінет Міністрів ухвалив Порядок формування та перевірки електронних студентських квитків.

Передбачається, що відповідне рішення сприятиме забезпеченню безперервності використання електронних студентських квитків та розширенню сфери їхнього застосування.

Окрім того, затверджений Порядок унормовує застосування електронних студентських (учнівських) квитків, експериментальний проєкт з використання яких було запроваджено ще у 2019 році.

Новий документ визначає механізм формування електронних студентських (учнівських) квитків закладу фахової передвищої, вищої та/або професійної (професійно-технічної) освіти та їхніх електронних копій.

Зокрема, встановлено процедуру перевірки студентських квитків власниками інформаційно-комунікаційних систем. 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Оптимізація шкільної мережі: 5 семимильних кроків

Оптимізація мережі закладів загальної середньої освіти за сучасних умов — це одне з найактуальніших та найбільш витратних соціальних завдань, покладених на органи місцевого самоврядування
17117

Де утворено правильні опорні школи і чому так

Із децентралізаційними процесами, утворенням ОТГ дедалі більше виникає запитань про сутність зміни статусу навчальних закладів та їх підпорядкування. Що виникає з утворенням опорної школи — нові типи навчальних закладів чи що інше? Також з’ясуймо, що таке «правильна» опорна школа
14133

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді