В Україні створено Міжвідомчу комісію з питань національно-патріотичного виховання

Відродженням та впровадженням національно-патріотичного виховання займатиметься Міжвідомча комісія з питань національно-патріотичного виховання, яка є тимчасовим дорадчим органом Уряду

Кабінет Міністрів України створив тимчасовий дорадчий орган для відродження та впровадження національно-патріотичного виховання.

Так, відповідно до постанови КМУ від 22.07.2015 № 524, утворено Міжвідомчу комісію з питань національно-патріотичного виховання (далі — комісія).

Комісія сприятиме забезпеченню координації дій органів виконавчої влади з питань національно-патріотичного виховання, визначенню шляхів, механізмів та способів вирішення питань відродження та впровадження національно-патріотичного виховання, а також удосконалення нормативно-правової бази.

Організацію роботи комісії здійснюватиме Міністерство молоді та спорту України.

До складу комісії входять представники міністерств та відомств, підприємств, установ та громадських організацій на чолі з Віце-прем’єр-міністром України - Міністром культури В’ячеславом Кириленко. 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді