Електронна книжка щодо Базового компоненту дошкільної освіти

Поради щодо роботи за новим Базовим компонентом дошкільної освіти можна знайти в електронній книжці «Базовий компонент дошкільної освіти. Нова редакція та поради для організації освітнього процесу»

12 січня 2021 року МОН затвердило Базовий компонент дошкільної освіти. Нова редакція документа має забезпечити наступність між дошкільною освітою та НУШ. Документ заснований на компетентнісному підході, як і Державний стандарт початкової освіти.

Редакція журналу «Практика управління дошкільним закладом» підготувала електронну книжку «Базовий компонент дошкільної освіти. Нова редакція та поради для організації освітнього процесу» . У е-книжці Базовий компонент дошкільної освіти подано у зручному інтерактивному форматі, у вільному доступі. За безплатним демодоступом доступні всі публікації з порадами практиків та науковців.

У книжці знайдете інформацію щодо обов’язкових результатів навчання та компетентностей дошкільнят за такими освітніми напрямами:

  • особистість дитини
  • дитина в сенсорно-пізнавальному просторі
  • дитина в природному довкіллі
  • гра дитини
  • дитина в соціумі
  • мовлення дитини
  • дитина у світі мистецтва.

ЧИТАТИ КНИГУ

    Організуйте роботу за Базовим компонентом дошкільної освіти

    МОН про посібник Експертус

    «Цифрове видавництво Експертус поширює інфрмацію про Базовий компнент дошкільної освіти у новій редакції», - зазначили на офіційному сайті МОН.

    Крім того, більше дізнатися можна у публікаціях журналу «Вихователь-методист дошкільного закладу»:

    Також заплановано вебінар «Новий Базовий компонент дошкільної освіти — нові перспективи» на 16.03.2021.

    Статичний блок для новин

    Статті за темою

    Усі статті за темою

    Накази на вересень у закладі дошкільної освіти

    У перший місяць після літнього оздоровчого періоду директор закладу дошкільної освіти видає накази, щоб забезпечити організований початок навчального року. Які це накази?
    68139

    Гарячі запитання

    Усі питання і відповіді