У Держслужбі визначили мінімальний бал проходження сертифікації

Цьогоріч для видачі сертифіката педагогам необхідно набрати як мінімум 122 бали

Пороговий бал сертифікації

Як провести тарифікацію педагогів

У Державній службі якості освіти визначили пороговий бал успішного проходження сертифікації педагогів початкових класів у 2022 році.

Таким чином, для успішного складання й отримання сертифіката вчителям необхідно набрати як мінімум 122 бали.

Як повідомив голова Державної служби якості освіти Руслан Гурак, цьогоріч успішно пройшли сертифікацію понад 1.1 тисячі педагогів.

«1171 учитель початкових класів успішно пройшов сертифікацію, набравши 122 і більше балів за результатами вивчення практичного досвіду роботи», — зауважив керівник Держслужби.

Чи зобов’язані керівники закладів освіти подавати декларацію

Зокрема, він зазначив, що максимальну кількість балів набрали 52 педагога.

«Відзначу, що максимальні 160 балів отримали 52 вчителів, з яких кожен третій — сертифікований учитель 2019 року. Це говорить про високий рівень підготовки, відповідальності учасників сертифікації всіх років та довіру до цієї процедури», — наголосив Руслан Гурак.

Варто нагадати, що педагоги, які успішно пройшли сертифікацію, мають право на зарахування сертифікації як проходження чергової або позачергової атестації та доплату у розмірі 20% до ставки заробітної плати.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді