Заповнюємо Класний журнал правильно: рекомендації МОН України

Навчальні заклади отримали рекомендації щодо заповнення Класного журналу для 1-4-х класів

МОН України надіслано методичні рекомендації щодо заповнення Класного журналу для 1-4-х класів загальноосвітніх навчальних закладів (лист від 21.09.15 № 2/2-14-1907-15) для можливого використання в роботі.

Методичні рекомендації розроблено відповідно до окремих положень Інструкції щодо заповнення Класного журналу для 1-4-х класів загальноосвітніх навчальних закладів (далі —Інструкція), затвердженої наказом МОН України від 08.04.2015 № 412 та зареєстрованої  в Міністерстві юстиції України 27.04.2015 за № 472/26917.

Усі загальноосвітні навчальні заклади незалежно від форми власності мають дотримуватися зазначених в Інструкції вимог щодо заповнення Класного журналу для початкової школи.

У Методичних рекомендаціях подано  орієнтовний розподіл кількості сторінок для навчальних предметів інваріантної та варіативної складових робочого навчального плану загальноосвітнього навчального закладу (з урахуванням окремих сторінок для кожної групи при вивченні окремих предметів, якщо клас поділяється на групи), зразки ведення сторінок класного журналу з навчальних предметів тощо.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді