Допомогти дітям-сиротам — мета учасників велотуру «Україна без сиріт»

Представники громадських та благодійних організацій, родини з прийомними дітьми, усиновителі організували навколосвітній велотур «Україна без сиріт».

Велотур стартував 5 липня у Києві, учасники проїхали містами Житомир, Рівне, Луцьк, Червоноград, Львів, далі прямуватимуть у Прибалтику, передає «ЗІК».

Всеукраїнський рух «Україна без сиріт» було започаткувано ще у 2011 році для популяризації усиновлення та допомоги дітям-сиротам.

Мета учасників: охопити всіх дітей-сиріт справжньою турботою, дати можливість кожній дитині зростати в люблячій сім’ї і попередити сирітство в Україні.

На думку одного з учасників велотуру,  Геннадія Мохненка, школи-інтернати, будинки сімейного типу — це пережиток радянського союзу. Всеукраїнський рух «Україна без сиріт» — це заклик до кожного, всиновити, підтримати або стати наставником хоча би одній дитині-сироті. 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27854

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді