Визначено поріг «склав/не склав» для трьох тестів ЗНО

Поріг «склав/не склав» для тесту зовнішнього незалежного оцінювання в 2016 році дорівнює 11 тестовим балам із фізики, 28 — з географії і 19 — з хімії. Таке рішення експертної комісії Українського центру оцінювання якості освіти прийнято сьогодні під час засідання, що відбулося в Міністерстві освіти і науки України.

Учасники ЗНО, результат яких дорівнює або є вищим за визначений поріг, матимуть змогу використати отримані результати під час участі в цьогорічній вступній кампанії до вищих навчальних закладів.

Не пізніше 25 червня мають бути оголошені результати, отримані учасниками ЗНО з цих трьох навчальних предметів, та затверджені таблиці відповідності тестових балів рейтинговій оцінці за шкалою 100-200 балів.

Максимальна кількість балів, яку міг набрати учасник ЗНО, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи, дорівнювала 56 тестовим балам з фізики, 92 — з географії та 80 — з хімії.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27854

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді