Профілактика професійних захворювань працівників ДНЗ

Блок під заголовком новини 1  Підпишіться на Messenger-канал Messenger — Експертус Освіта! Тримаємо руку на пульсі змін без паніки та спаму

У травневому випуску журналу «Медична сестра дошкільного закладу» розглянуто найпоширеніші професійні захворювання, які підстерігають працівників дошкільних навчальних закладів, зокрема, що ці захворювання спричиняє та як їм запобігти.

Здорова людина — активна, має більше завзяття й енергії для виконання поставлених перед нею завдань, працює продуктивніше, що, безперечно, поліпшить результати її праці.

Вашій увазі пропонуємо публікації рубрик «Здійснюємо профілактику» і «Створюємо здоров’язбережувальне середовище».

Також у травневому випуску — відповіді на деякі запитання, поставлені учасниками під час вебінару «Примірне двотижневе меню: нюанси складання». Решту відповідей публікуватимемо у наступних випусках. Тим з вас, хто з певних причин не зміг узяти участь у вебінарі, нагадуємо, що можна переглянути його запис. Для цього потрібен спеціальний код доступу, розміщений у березневому числі журналу «Медична сестра дошкільного закладу». Для перегляду запису перейдіть на сторінку вебінару та у відповідних полях введіть свої прізвище, ім’я та по батькові, електронну адресу, номер телефону та код доступу до вебінару. Натисніть кнопку «Переглянути». Приємного перегляду!

додаток

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Організація роботи з охорони праці в закладах освіти

Завдання керівника з охорони праці в закладі освіти, зразок наказу про перегляд інструкцій з охорони праці, як провести інструктаж з охорони праці педагогічних працівників у дистанційному форматі. Про все це і більше читайте у статті.
82313

Як організувати харчування в укритті закладу освіти: нові вимоги

КМУ оновив норми й порядок харчування в закладах освіти з урахуванням умов воєнного стану. Одна з ключових змін — визначено порядок харчування в укритті. Зі статті знатимете, які приміщення та як облаштувати в укритті, щоб забезпечити харчуванням в ньому дітей і працівників
115

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді