Майстер-шеф у «Купаві»

Традиційний квітневий День відкритих дверей у Сумському дошкільному навчальному закладі (центр розвитку дитини) №13 «Купава» приніс батькам багато цікавих, захоплюючих та неповторних зустрічей, вражень і знайомств. Адже до нього так завзято готувався весь колектив дитячого садка під умілим керівництвом завідувача Алли Станіславівни СЛЮСАР.

День відкритих дверей видався напрочуд цікавим та насиченим різноманітними формами роботи з дітьми та їхніми батьками: екскурсійна презентація закладу дітьми, творчий звіт роботи гуртків — Талановиті малюки «Купави»;  Майстер-шеф у «Купаві» на тему «Креативний сніданок для малюка»; майстер-клас «Великодній кошик у техніці Handmade», семінар-практикум «Оздоровчі вправи для гарної постави», святковий концерт «Сузір’я талановитих малюків «Купави».

Сім’ю і дошкільний заклад перш за все хвилює питання міцного здоров’я дошкільнят. Здоровою і щасливою має бути кожна дитина, бо від цього залежить все її подальше життя. Як відомо, велику роль  у цьому відіграє здорове та раціональне харчування, якому в закладі приділяється належна увага. Питання сніданку вихідного дня, дійсно, цікавить усіх батьків. За творчим проектом вихователя-методиста закладу Наталії Олександрівни МОІСЕЄНКО в особливо  піднесеному настрої пройшов Майстер-шеф у «Купаві».

До презентації креативного сніданку готувалися мами зі своїми синочками та доньками кожної вікової групи. Поділитися рецептами корисних вітамінних та красивих страв просто вже стало справою честі.  Родинний   досвід приготування креативного сніданку для своєї малечі презентували мами з кожної вікової групи на Майстер-шеф у «Купаві». Майстер-шефи (глядачі) оцінили всі страви на «відмінно», за що адміністрація закладу вручила кожному маленькому учаснику цінні призи. Адже всі сніданки були неперевершені і сподобалися присутнім.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді