Пілотний проект «Електронний підручник» стартував у школах Харьківщини

Пілотний проект «Електронний підручник» реалізується в рамках Національного проекту «Відкритий світ». Його передбачається запустити в цьому році в 500 школах України, а в наступному ― в 5 тисячах шкіл.

У поточному році в 26 школах Харківської області почнеться пілотний проект «Електронний підручник».

Про це  повідомив глава Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Владислав Каськів, передала прес-служба ХОДА.

«У цьому році пілотний проект запускаємо в 26 школах Харківської області ... У тих школах, які готові до цього функціонально, тому що потрібна елементарна місцева інфраструктура, вчителі, здатні ретранслювати це навчання», ― повідомив він.

Він зазначив, що пілотний проект «Електронний підручник» реалізується в рамках Національного проекту «Відкритий світ». Його передбачається запустити в цьому році в 500 школах України, а в наступному ― в 5 тисячах шкіл.

В. Каськів також повідомив, що реалізація пілотного проекту буде фінансуватися за рахунок держбюджету, а на наступному етапі передбачається задіяти механізм приватно-державного партнерства.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді