Пілотний проект «Електронний підручник» стартував у школах Харьківщини

Пілотний проект «Електронний підручник» реалізується в рамках Національного проекту «Відкритий світ». Його передбачається запустити в цьому році в 500 школах України, а в наступному ― в 5 тисячах шкіл.

У поточному році в 26 школах Харківської області почнеться пілотний проект «Електронний підручник».

Про це  повідомив глава Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Владислав Каськів, передала прес-служба ХОДА.

«У цьому році пілотний проект запускаємо в 26 школах Харківської області ... У тих школах, які готові до цього функціонально, тому що потрібна елементарна місцева інфраструктура, вчителі, здатні ретранслювати це навчання», ― повідомив він.

Він зазначив, що пілотний проект «Електронний підручник» реалізується в рамках Національного проекту «Відкритий світ». Його передбачається запустити в цьому році в 500 школах України, а в наступному ― в 5 тисячах шкіл.

В. Каськів також повідомив, що реалізація пілотного проекту буде фінансуватися за рахунок держбюджету, а на наступному етапі передбачається задіяти механізм приватно-державного партнерства.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді