Цікаві запитання під час онлайн-засідання «Ранкова кава із заступником директора школи»

Наступні онлайн-засідання відбудуться 30 листопада та 14 грудня. Беріть активну участь у обговореннях та читайте останні відповіді на запитання від освітян на форумі.

Онлайн-засідання «Ранкова кава із заступником директора школи», яке було присвячене темі «Про планові перевірки навчальних закладів», відбулося у п’ятницю, 19 жовтня о 10: 00 на форумі освітян України.

Велика кількість бажаючих взяла участь у зустрічі. Ставилися надзвичайно цікаві запитання. Серед них на форумі обговорювалися такі:

― яка періодичність перевірок школи і якими нормативними документами вона визначається?

― які посадові особи мають право проводити перевірку школи?

― за яких обставин виникають підстави для здійснення позапланових перевірок СЕС?

― та ін..

Відповіді на запитання були надані швидко та компетентно. Експертні відповіді надавали: Олена Святенко, головний редактор журналу «Заступник директора школи» та Ніна Омельяненко, головний редактор журналу «Практика управління дошкільним закладом».

Детальніше про те, як проходило засідання, які ставилися запитання та про відповіді на них, читайте у відповідному розділі форуму освітян України.

Доводимо до відома, що наступні онлайн-засідання «Ранкова кава із заступником директора школи» відбудуться в такі дати (один раз на місяць у п’ятницю):

30.11.2012 ― Темою зустрічі стане навчання учнів за  індивідуальною та екстернатною формами.

14.12.2012 ― Порядок закінчення І семестру. Робота школи під час зимових канікул.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді