Цікаві запитання під час онлайн-засідання «Ранкова кава із заступником директора школи»

Наступні онлайн-засідання відбудуться 30 листопада та 14 грудня. Беріть активну участь у обговореннях та читайте останні відповіді на запитання від освітян на форумі.

Онлайн-засідання «Ранкова кава із заступником директора школи», яке було присвячене темі «Про планові перевірки навчальних закладів», відбулося у п’ятницю, 19 жовтня о 10: 00 на форумі освітян України.

Велика кількість бажаючих взяла участь у зустрічі. Ставилися надзвичайно цікаві запитання. Серед них на форумі обговорювалися такі:

― яка періодичність перевірок школи і якими нормативними документами вона визначається?

― які посадові особи мають право проводити перевірку школи?

― за яких обставин виникають підстави для здійснення позапланових перевірок СЕС?

― та ін..

Відповіді на запитання були надані швидко та компетентно. Експертні відповіді надавали: Олена Святенко, головний редактор журналу «Заступник директора школи» та Ніна Омельяненко, головний редактор журналу «Практика управління дошкільним закладом».

Детальніше про те, як проходило засідання, які ставилися запитання та про відповіді на них, читайте у відповідному розділі форуму освітян України.

Доводимо до відома, що наступні онлайн-засідання «Ранкова кава із заступником директора школи» відбудуться в такі дати (один раз на місяць у п’ятницю):

30.11.2012 ― Темою зустрічі стане навчання учнів за  індивідуальною та екстернатною формами.

14.12.2012 ― Порядок закінчення І семестру. Робота школи під час зимових канікул.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді