На Дніпропетровщині відкрито новий дитячий садок

На Дніпропетровщині за ініціативою віце-прем'єр-міністра Олександра Вілкула відкрито дитячий садок «Червона калина» для дітей із військового містечка. Новий заклад дозволить вирішити питання забезпечення місцевого населення дошкільною освітою.

Віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул відкрив дитячий садочок для дітей із військового містечка у селищі Черкаське Дніпропетровської області.

Новий дошкільний навчальний заклад «Червона калина» складається з двох корпусів, створених за сучасним дизайном. У закладі встановлено нове обладнання, збудовано спортивний зал та методичний кабінет. Садочок вже може прийняти 200 вихованців, повідомляє Міністерство освіти і науки України.

«Червона Калина» розташована на території військового містечка, де проживають військовослужбовці 194 понтонно-мостового загону Державної спеціальної служби транспорту.

«Всі діти мають бути забезпечені місцями в дошкільних навчальних закладах. Для цього Урядом відкриваються нові садочки, у навчання впроваджуються сучасні інноваційні технології. Усі дитсадки, як це вже зроблено в Дніпропетровській області, мають отримати свій сайт з можливістю 3D екскурсій закладом та реєстрації в навчальному закладі через мережу Інтернет»,  — сказав Віце-прем’єр-міністр України під час відкриття дитячого садочка «Червона Калина» у селищі Черкаське Дніпропетровської області.

Станом на 1 січня 2013 року у дитсадках перебуває більше 1,4 млн дітей. Наразі дошкільною освітою в країні охоплено 91,5% дітей віком від 3 до 6 років і 99,9% дітей 5-річного віку.

«Завдяки новому садочку всі діти селища Черкаське будуть забезпечені дошкільною освітою»,  — зазначив держслужбовець.

У заході також взяли участь заступник Міністра оборони Володимир Можаровський, голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді