Директор школи спілкується з учням через Твіттер

Директор школи волинського села Гірники Олександр Ковч використовує соцмережу для діалогу з учнями. Він веде свій блог, керує шкільним сайтом та проводить уроки за допомогою Твіттера.

Олександр Ковч, директор сільської школи на Волині, за допомогою інтернету спілкується з учнями та проводить уроки у Твіттері.

Педагог школи села Гірники (Волинська область) веде свій блог, керує шкільним сайтом та використовує соцмережу для спілкування з учнями, повідомляє «Взгляд». На його думку, соцмережа — це не розвага, а корисний інструмент навчання.

«В інтернет я потрапив років 12 тому у вже досить зрілому віці — мені було майже 30. Тільки-но в нас у селі з'явився інтернет, я почав освоювати форуми, сайти «Однокласники», «ВКонтакте». Три роки тому прочитав про Твіттер. Зареєструвався там, відразу знайшов цікавих людей і нові можливості, тому й затримався у мікроблозі», — розповідає педагог.

За допомогою Твіттера О. Ковч підтримує діалог зі своїми учнями, відповідає на їхні запитання, надсилає їм корисні посилання та домашні завдання.

«Минулого навчального року, коли в нас були дуже сильні морози, заняття скасували. І я вирішив провести декілька уроків для старшокласників у Твіттері. Все було так, як на звичайному уроці, тільки я не розказував, а писав повідомлення, ставив питання письмово і отримував відповіді. Дітям та мені сподобалося».

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32352

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді