Побачив світ червневий номер журналу «Практика управління дошкільним закладом»

Зустрічайте свіжий номер щомісячного журналу «Практика управління дошкільним закладом», на сторінках якого ви ознайомитеся з діяльністю педагогічної ради ДНЗ та матеріалами, що стануть у пригоді.

Свіжий номер щомісячного журналу (№ 6/2013) «Практика управління дошкільним закладом» присвячено діяльності педагогічної ради дошкільного навчального закладу. Пропонуємо ознайомитися з його змістом.

У статті «Особливості проведення засідань педагогічної ради» перераховано завдання і повноваження педагогічної ради з метою підвищення ефективності її роботи. Розглянуто організаційні моменти підготовки до засідання педагогічної ради, діяльність голови педагогічної ради під час засідання, обов’язки учасників засідання.

Стаття «Засідання педагогічної ради у формі ділової гри» пропонує читачам ознайомитися з практичними порадами щодо організації засідання педагогічної ради на тему «Формування емоційно-значимої поведінки у довкіллі» у формі ділової гри. Наведено етапи підготовки та проведення засідання педагогічної ради у формі ділової гри. Запропоновано структуру ділової гри під час засідання педагогічної ради, зокрема порядок і правила проведення.

У номері здійснено огляд нормативно-правових документів щодо діяльності педагогічної ради, розглянуто основні функції педагогічної ради, види її засідань. Вашій увазі пропонується пам’ятка щодо інтерактивних методів роботи з учасниками засідання педагогічної ради.

Також ви дізнаєтеся, як підготуватися до засідання, правильно запросити до участі в ньому представників батьківського комітету, піклувальної ради, різних організацій, успішно провести засідання, прийняти конструктивні рішення та проконтролювати їх виконання.

Крім того, у цьому номері журналу подано приклади оформлення документів, що стосуються діяльності педагогічної ради.

Усе це та багато іншої корисної інформації читайте на сторінках щомісячного журналу «Практика управління дошкільним закладом».

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27856

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39078

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42295

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді