Школяр випустив збірку оповідань про шкільне життя

Школяр з Нижньогірської школи (АР Крим) випустив збірку оповідань «Неймовірні пригоди Хайсерчіка», що присвячена історіям зі шкільного життя. Це вже третя збірка обдарованого автора.

Учень 8 класу Нижньогірської школи (АР Крим) Бекір Аблаєв видав свою збірку оповідань під назвою «Неймовірні пригоди Хайсерчіка». Це вже третя збірка юного письменника.

Усі оповідання збірки присвячені шкільному життю і написані зі спостережень самого автора. Персонажі книги Бекіра  — це і школярі його віку, і дорослі люди. Головний герой на ім’я Хайсерчік разом із друзями потрапляє у цікаві та захоплюючі пригоди.

На написання циклу оповідань Б. Аблаєва надихнули історії, які він почув кілька років тому від дідуся. Перша збірка оповідань так і отримала назву «Розповіді мого діда».

Уперше Б. Аблаєв як письменник заявив про себе три роки тому, коли взяв участь у Малій академії наук «Шукач». Саме тоді були представлені його перші оповідання «Пригоди Тимка» та «Чарівник Зело».

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді