«Сталий розвиток — наш вибір» — конкурс для педагогів

Програмою розвитку ООН оголошено Всеукраїнський конкурс «Сталий розвиток – наш вибір». Мета заходу — підвищення рівня знань педагогів України з питань освіти для сталого розвитку

Сталий розвиток — стратегія виживання і безперервного розвитку цивілізації та окремих країн в умовах збереження навколішнього середовища.

Освіта для сталого розвитку — освіта, спрямована на набуття знань і навичок, що формувають світогляд і систему цінностей, які сприяють як розвитку економіки та суспільства і збереженню довкілля водночас, включає програм, орієнтовані на комплексне вивчення соціальних, екологічних, економічних питань із врахуванням місцевих, національних й регіональних умов, а також глобального контексту.

Програмою розвитку ООН оголошено Всеукраїнський конкурс «Сталий розвиток – наш вибір». Мета заходу — підвищення рівня відповідних знань і кваліфікацій педагогів України, пошук нових методів просвітницької роботи, обмін досвідом, створення банку навчальних програм.

Згідно з Положенням про конкурс, до участі можуть долучитися педагогічні працівники дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів — індивідуально і колективно.

Конкурсні роботи приймаються оргкомітетом з 25 грудня 2015 року до 20 лютого 2016 року.

Інформацію про номінації, вимоги до конкурсних робіт, порядок проведення конкурсу, а також контакти оркомітету ви знайдете у Положенні про конкурс.

А ознайомитись з цікавими публікаціями про освіту для сталого розвитку від напряму «Експертус Освіта» можливо за посиланням

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27854

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді