«Сталий розвиток — наш вибір» — конкурс для педагогів

Програмою розвитку ООН оголошено Всеукраїнський конкурс «Сталий розвиток – наш вибір». Мета заходу — підвищення рівня знань педагогів України з питань освіти для сталого розвитку

Сталий розвиток — стратегія виживання і безперервного розвитку цивілізації та окремих країн в умовах збереження навколішнього середовища.

Освіта для сталого розвитку — освіта, спрямована на набуття знань і навичок, що формувають світогляд і систему цінностей, які сприяють як розвитку економіки та суспільства і збереженню довкілля водночас, включає програм, орієнтовані на комплексне вивчення соціальних, екологічних, економічних питань із врахуванням місцевих, національних й регіональних умов, а також глобального контексту.

Програмою розвитку ООН оголошено Всеукраїнський конкурс «Сталий розвиток – наш вибір». Мета заходу — підвищення рівня відповідних знань і кваліфікацій педагогів України, пошук нових методів просвітницької роботи, обмін досвідом, створення банку навчальних програм.

Згідно з Положенням про конкурс, до участі можуть долучитися педагогічні працівники дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів — індивідуально і колективно.

Конкурсні роботи приймаються оргкомітетом з 25 грудня 2015 року до 20 лютого 2016 року.

Інформацію про номінації, вимоги до конкурсних робіт, порядок проведення конкурсу, а також контакти оркомітету ви знайдете у Положенні про конкурс.

А ознайомитись з цікавими публікаціями про освіту для сталого розвитку від напряму «Експертус Освіта» можливо за посиланням

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді