8-річна школярка з України завоювала золоту медаль на міжнародному цирковому фестивалі

Валерія Давиденко, 8-річна дівчинка з України, перемогла на Міжнародному фестивалі дитячих та молодіжних циркових колективів, шкіл та виконавців «Циркове майбутнє». Її виступ під назвою «Дюймовочка» вразив членів журі та глядачів.

8-річна Валерія Давиденко здобула найвищу нагороду та визнання на Міжнародному фестивалі дитячих та молодіжних циркових колективів, шкіл та виконавців «Циркове майбутнє».

Валерія виступала в молодшій категорії конкурсу для дітей до 12-ти років. Дівчинка представила вражаючий номер під назвою «Дюймовочка» у жанрі «Еквілібристика».

За словами мами чемпіонки Наталії Давиденко, ця перемога є новою сходинкою до мрії дівчинки.

«Її мрія стати відомою артисткою, бути прикладом, на який би рівнялися артисти-початківці», — говорить пані Наталія.

Вона також зазначила , що після виступу дівчинки, європейське журі аплодувало їй стоячи.

Загалом у молодшій категорії було представлено близько двадцяти номерів учасників з Латвії, Німеччинї, Росії, США, Франції та інших країн.

Варто зазначити, що луганський фестиваль «Циркове майбутнє» вперше відбувся у 2002  році. Вже у 2005 він набув статусу Всеукраїнського, а у 2007 році — Міжнародного.

За роки існування фестивалю в ньому взяли участь більше 900 самодіяльних і професійних виконавців з різних країн.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27854

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді