Даруємо КОЗА-ДИСКи всім редакційним передплатникам

У новому році журнал «Заступник директора школи» підготував для вас ще більше приємних подарунків. У вас є унікальна можливість отримати корисний у роботі КОЗА-ДИСК «Шаблони і розробки для завучів школи» у подарунок!

Передплатіть у редакції до 28 лютого журнал «Заступник директора школи» на перше півріччя або на весь рік і гарантовано отримайте свій подарунок — КОЗА-ДИСК «Шаблони і розробки для завучів школи»!

Щомісяця на сторінках журналу публікуються огляди нових нормативних документів з коментарями розробників, способи підвищення ефективності навчально-виховної та методичної роботи в школі, інтерактивні форми роботи з педагогічним та учнівським колективами.

Детально розкриті теми щодо організації позакласної роботи, співпраці з батьками, інноваційного підходу до навчання та виховання учнів.

У 2014 році вийде друком ЕКСКЛЮЗИВНИЙ тематичний випуск журналу на тему «Організація роботи методичних об’єднань».

Наш подарунок — випуск КОЗА-ДИСКа «Шаблони і розробки для завучів школи» на тему «Форми методичної роботи» — містить багато цінних для Вашої роботи матеріалів:

  • шаблони й розробки для організації та проведення засідань методичних об’єднань і творчих груп
  • конспекти тренінгів, семінарів
  • описи ділових ігор та майстер-класів, тексти консультацій
  • покрокові алгоритми, пам’ятки, схеми
  • роздаткові матеріали для педагогів, аудіозаписи, презентації

Поспішайте передплатити «Заступник директора школи» та отримайте КОЗА-ДИСК «Шаблони і розробки для завучів школи» в ПОДАРУНОК!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27854

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді