ArtFriends: безоплатні заняття для дітей з особливими освітніми потребами

У столиці 24 січня PinchukArtCentre проводитиме безоплатні заняття з освітньої програми ArtFriends для дітей від 3-х до 17-ти років з особливими освітніми потребами

У столиці 24 січня PinchukArtCentre проводитиме безоплатні заняття з освітньої програми ArtFriends для дітей від 3-х до 17-ти років з особливими освітніми потребами (соціальні та інтелектуальні порушення розвитку: затримка психомовного розвитку, розумова відсталість, синдром Дауна, аутизм).

Заняття для дітей від 3-х до 11-ти років проводитимуться на тему «Мої пригоди» о 17:00.
Під час зустрічі учасники розкажуть про цікаві пригоди, які сталися з ними впродовж новорічних свят та пограють в рухливі ігри. В другій частині заняття дітей очікує екскурсія залами PinchukArtCentre, а у творчій частині діти виконають роботу «Святкова дорога» в змішаній техніці.

Заняття для дітей від 12-ти до 17-ти років проводитимуться на тему «Час» о 15:00. Під час заняття учасники обговорять поняття часу, виконають завдання в залах з експозицією виставки номінантів Премії PinchukArtCentre 2015 та пограють в рухливі ігри. Під час творчої частини діти створять роботу «Годинник».

Заходи розпочнуться на 5-му поверсі в «Освітній кімнаті» і проводитиме їх гід арт-центру Ольга ШИШЛОВА.

Участь безоплатна. Реєстрація обов'язкова. Максимальна кількість дітей у групі складає 8 учасників.

 Мета занять ArtFriends

  • допомогти учасникам влитися в культурний потік нарівні з іншими його учасниками
  • розвинути і вдосконалити комунікативні навички
  • гармонізувати психоемоційну сферу засобами взаємодії з арт-об'єктами
  • у ненав'язливій формі познайомити зі світом сучасного мистецтва.

Для попереднього запису та отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтесь за телефоном 0 44 590 08 58 або e-mail: [email protected].

Заняття прроходитимуть у PinchukArtCentre за адресою: м. Київ, вул. Велика Васильківська/Басейна 1/3-2,блок А, Бесарабський квартал.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді