У Львові відкрили дитячу школу писанкарства

Дитячі клуби Львова розпочали проведення безоплатних занять із писанкарства. На них діти ознайомляться з традиціями написання писанок, їхньою символікою, а також матимуть нагоду власноруч створити головний атрибут Великодня у техніці декупаж та квілінг.

Львів’яни вже розпочали підготовку до Великодня. Цього тижня у гуртках Дитячих клубів міста стартує школа писанкарства.

Про це повідомляє офіційний сайт Львівської міської ради.

На безоплатних заняттях дітей навчатимуть традиційному розпису писанок, а також виконанню нових технік. Молодші вихованці робитимуть «писанкові» аплікації та витинанки.

«Цього року Школа писанкарства проводитиме свої уроки у 18 Дитячих клубах в 6 районах Львова. У перший тиждень писанкарської школи буде розглянуто традиції написання і символіки писанок в різних регіонах України. На основі цих знань діти створять власні орнаменти, які згодом перенесуть на видуті яєчка чи на дерев’яні основи. На наступних заняттях діти матимуть можливість створити писанку в техніці декупаж та квілінг. Техніки квілінгу і декупажу є хорошою альтернативою для тих, хто невпевнено малює, але має терпіння й акуратність, а головне — бажання створити оригінальну і неповторну власну писанку», — розповідає Ольга Каспришин, координатор Дитячих клубів Львова.

Зазначимо, що кожного року за місяць до Великодня Дитячі клуби Львова відкривають школу писанкарства та запрошують дітей до спільного створення головного атрибуту цього свята.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді