Завершився ХІІІ Міжнародний фестиваль повітряних зміїв «Кольорове небо — 2014»

Наприкінці липня в Скадовську Херсонської області проходив ХІІІ Міжнародний фестиваль повітряних зміїв «Кольорове небо-2014».

У Скадовську Херсонської області відбувся ХІІІ Міжнародний фестиваль повітряних зміїв «Кольорове небо — 2014».

Дніпропетровська збірна команда «Дніпро» зайняла перше командне місце та отримала головний приз — кубок «Рожевий слон». В індивідуальному заліку члени команди вибороли п’ять перемог із шести можливих.

Скадовський міжнародний фестиваль давно вже став традиційним. Про нього знають далеко за межами України — минулого року серед учасників фестивалю були представники Польщі, Росії, Франції, Нідерландів.

У фестивалі «Кольорове небо — 2014» взяли участь 60 дітей у складі 14 команд. Вони представили більше 300 унікальних повітряних зміїв. Окрім того, учасники запускали також змійкові потяги довжиною від 30 до 500 маленьких зміїв.

Запуск кожної конструкції супроводжувався позитивними емоціями та гучними аплодисментами. Цей турнір завжди проходить на пляжі, тому бажаючих подивитись на вражаючих зміїв завжди багато.

Цього року команда Скадовська приємно здивувала глядачів запуском повітряного змія з портретом Тараса Шевченка, а команда «Дніпро» — запуском розкішного змійкового потягу з великим прапором України.

Команда Дніпропетровської області «Дніпро» представила найбільший змійковий потяг — більше 500 зміїв у формі птахів.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді