Відбулася виставка-презентація «Дошкілля Миколаєва»

9-10 вересня 2014 року на базі Будинку вчителя в межах серпневої виставки педагогічної творчості «Освіта Миколаєва» відбулася виставка-презентація досягнень дошкільних навчальних закладів «Дошкілля Миколаєва».

9-10 вересня 2014 року відбулася виставка-презентація досягнень дошкільних навчальних закладів «Дошкілля Миколаєва» в межах серпневої виставки педагогічної творчості «Освіта Миколаєва», яка об’єднала всіх фахівців дошкілля міста.

Метою заходу є пропаганда освітніх, методичних та управлінських досягнень фахівців дошкільних навчальних закладів; інформування широкого кола педагогів, громадськості, органів державної влади про реальний стан реалізації завдань Базового компоненту дошкільної освіти, про впровадження інноваційних технологій у навчально-виховний процес; формування інноваційної та інформаційної культури педагогів; визначення пріоритетних напрямів щодо розв’язання проблем розвитку системи дошкільної  освіти тощо.

На виставці було представлено такі матеріали фахівців дошкільних навчальних закладах міста, спеціалістів науково-методичного центру:

  • навчально-методичні розробки, які були представлені на обласних, всеукраїнських та міжнародних виставках, конкурсах; методичні збірки за результатами роботи методичних об’єднань вихователів; журнали та газети фахових видань, в яких надруковано статті, конспекти, сценарії різних видів навчально-виховної роботи з дітьми;
  • навчально-дидактичні посібники та ігри за номінацією «Дитина у соціумі, природному та предметному довкіллі»;
  • фотоекспозиція за трьома номінаціями «Відкрий дитині світ» (організація роботи з дітьми раннього віку), «З любов’ю до рідного краю» (патріотичне виховання), «Працелюбні малюки» (трудове виховання).

Яскравим завершенням виставки стала конференція завідувачів та вихователів-методистів міста, яку організували директор науково-методичного центру Олена Удовиченко та методисти з дошкільної освіти Людмила Деньговська та Ірина Романюк.

У цьому році на конференції було представлено результати методичного супроводу професійного зростання педагогів дошкільних навчальних закладів Миколаєва, впровадження чинних програм та окреслено перспективи розвитку дошкільної освіти в місті.

На конференції було проведено презентацію-відкриття нового методичного проекту «Школа молодого вихователя — «Педагогічними стежками до шляху професійної майстерності»».

Детальніше ознайомитися та обговорити новину можна на форумі нашого порталу.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді