Відбулася виставка-презентація «Дошкілля Миколаєва»

9-10 вересня 2014 року на базі Будинку вчителя в межах серпневої виставки педагогічної творчості «Освіта Миколаєва» відбулася виставка-презентація досягнень дошкільних навчальних закладів «Дошкілля Миколаєва».

9-10 вересня 2014 року відбулася виставка-презентація досягнень дошкільних навчальних закладів «Дошкілля Миколаєва» в межах серпневої виставки педагогічної творчості «Освіта Миколаєва», яка об’єднала всіх фахівців дошкілля міста.

Метою заходу є пропаганда освітніх, методичних та управлінських досягнень фахівців дошкільних навчальних закладів; інформування широкого кола педагогів, громадськості, органів державної влади про реальний стан реалізації завдань Базового компоненту дошкільної освіти, про впровадження інноваційних технологій у навчально-виховний процес; формування інноваційної та інформаційної культури педагогів; визначення пріоритетних напрямів щодо розв’язання проблем розвитку системи дошкільної  освіти тощо.

На виставці було представлено такі матеріали фахівців дошкільних навчальних закладах міста, спеціалістів науково-методичного центру:

  • навчально-методичні розробки, які були представлені на обласних, всеукраїнських та міжнародних виставках, конкурсах; методичні збірки за результатами роботи методичних об’єднань вихователів; журнали та газети фахових видань, в яких надруковано статті, конспекти, сценарії різних видів навчально-виховної роботи з дітьми;
  • навчально-дидактичні посібники та ігри за номінацією «Дитина у соціумі, природному та предметному довкіллі»;
  • фотоекспозиція за трьома номінаціями «Відкрий дитині світ» (організація роботи з дітьми раннього віку), «З любов’ю до рідного краю» (патріотичне виховання), «Працелюбні малюки» (трудове виховання).

Яскравим завершенням виставки стала конференція завідувачів та вихователів-методистів міста, яку організували директор науково-методичного центру Олена Удовиченко та методисти з дошкільної освіти Людмила Деньговська та Ірина Романюк.

У цьому році на конференції було представлено результати методичного супроводу професійного зростання педагогів дошкільних навчальних закладів Миколаєва, впровадження чинних програм та окреслено перспективи розвитку дошкільної освіти в місті.

На конференції було проведено презентацію-відкриття нового методичного проекту «Школа молодого вихователя — «Педагогічними стежками до шляху професійної майстерності»».

Детальніше ознайомитися та обговорити новину можна на форумі нашого порталу.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді