Як зареєструватися для участі у ЗНО абітурієнтам Сходу, — роз’яснює УЦОЯО

Абітурієнти з непідконтрольних українській владі територій, які хочуть взяти участь у ЗНО, мають можливість сформувати реєстраційну картку та надіслати реєстраційні документи до Донецького регіонального центру оцінювання якості освіти.

Український центр оцінювання якості освіти повідомляє, що особи, які хочуть узяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні та проживають на територіях, на яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження, мають можливість сформувати реєстраційну картку та надіслати реєстраційні документи до Донецького регіонального центру оцінювання якості освіти, який розташований за адресою: вул. Добровольського, 1, м. Словʼянськ, 84100.

Також за цією адресою можна отримати Сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання та інформаційні матеріали.

Важливо, що під час формування реєстраційної картки майбутні абітурієнти з числа мешканців територій, непідконтрольних українській владі, можуть обрати Донецький або інший регіональний центр, на території якого зможуть пройти зовнішнє незалежне оцінювання. Процедура та умови проведення реєстрації осіб (у тому числі жителів Донецької та Луганської областей), які братимуть участь у зовнішньому незалежному оцінюванні, залишаються незмінними.

Детальну інформацію щодо реєстрації охочих узяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні можна дізнатися в розділі «Реєстрація» та за телефоном інформаційної підтримки Українського центру оцінювання якості освіти 0 44 486 09 62.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді