УЦОЯО про маркування картки учасника ЗНО

Український центр оцінювання якості оцінювання освіти повідомляє, що всі охочі можуть отримати реєстраційну картку без штрих-коду.

Із 4 лютого 2015 року під час заповнення реєстраційної картки учасника зовнішнього незалежного оцінювання можна зазначити бажання отримати реєстраційну картку без маркування. Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти (УЦОЯО).

В УЦОЯО наголошують, що відсутність маркування зумовить продовження терміну оформлення реєстраційних документів.

Такі дії УЦОЯО зумовлено зверненнями від окремих категорій осіб, які просять, враховуючи їхні релігійні переконання, не маркувати штрих-кодами реєстраційні картки учасників зовнішнього оцінювання.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Який він – сучасний керівник закладу освіти?

Креативний, самодостатній, розуміє як створити комфортний освітній простір у закладі, реалізовує успішні ідеї щодо покращення якості освіти, забезпечує умови для самореалізації дітей та педагогів. Впізнаєте себе? Тоді ви ідеально підходите на посаду керівника. Та це ще не всі характеристики. Детальніше - у публікації.
28378

Як учителеві знизити рівень шуму у класі

Часто у класі учні галасують та активно виражають свої емоції. Перша реакція вчителя — зауваження, десята — крик. Дізнайтеся, чи доцільно взагалі сварити дітей за шум у класі та чому голосне спілкування може бути корисним.
2287

Освітні програми для використання в закладах дошкільної освіти у 2024/2025 навчальному році

Зміст освітнього процесу в закладі дошкільної освіти реалізовують відповідно до вимог чинних програм розвитку, виховання й навчання дітей. Вибір програм на навчальний рік обговорює та затверджує педагогічна рада закладу
53675

Коли День учителя став святом

Людина може за життя ніколи не зустріти журналіста, повара чи бухгалтера. Але кожна людина зустрічається з учителем
14258

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді