Фінансування санаторіїв-профілакторіїв у 2015 році

Скасовано здійснення часткового фінансування санаторіїв-профілакторіїв підприємств, установ, навчальних закладів та організацій.

Відповідно до Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» від 23.09.1999 № 1105-ХІV (далі — Закон № 1105), до соціальних послуг належить лише оплата лікування в реабілітаційних відділеннях санаторно-курортного закладу після перенесених захворювань і травм. Про це повідомила виконавча дирекція Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності на запит Київської міської організації Профспілки освітян.

Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування загальнообов’язкового державного соціального страхування та легалізації фонду оплати праці» від 28.12.2014 № 77-VIII внесено зміни до Закону № 1105.

Так, відповідно до Закону № 1105, правові підстави для здійснення часткового фінансування санаторіїв-профілакторіїв підприємств, установ, навчальних закладів та організацій у 2015 році відсутні.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Освітні програми для використання в закладах дошкільної освіти у 2024/2025 навчальному році

Зміст освітнього процесу в закладі дошкільної освіти реалізовують відповідно до вимог чинних програм розвитку, виховання й навчання дітей. Вибір програм на навчальний рік обговорює та затверджує педагогічна рада закладу
53177

Коли День учителя став святом

Людина може за життя ніколи не зустріти журналіста, повара чи бухгалтера. Але кожна людина зустрічається з учителем
14228

З досвіду STEM-освіти у початкових класах

Як учні створили фітокартину та робота-поливальника — своїм досвідом реалізації STEM-проекту в початковій школі ділиться Анна Савіцька, вчитель інформатики
34125

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді