Визначено найкращих вихователів-методистів Львова

Сучасний вихователь-методист ДНЗ… Саме під такою назвою у Львові проведено перший міський конкурс професійної майстерності вихователів-методистів дошкільних навчальних закладів. Фахове змагання проходило в три етапи, і передбачало не лише презентацію методичної роботи учасників, а й інтерактивний показ їхньої педагогічної майстерності. Очікуваний і вирішальний для переможців ІІ міського (заочного) етапу фінал відбувся 18 лютого 2016 року і визначив кращих із кращих

Сучасний вихователь-методист ДНЗ… Саме під такою назвою у Львові проведено перший міський конкурс професійної майстерності вихователів-методистів дошкільних навчальних закладів. Фахове змагання проходило в три етапи, і передбачало не лише презентацію методичної роботи учасників, а й інтерактивний показ їхньої педагогічної майстерності. Очікуваний і вирішальний для переможців ІІ міського (заочного) етапу фінал відбувся 18 лютого 2016 року і визначив кращих із кращих.

Учасників, організаторів і гостей ІІІ фінального етапу конкурсу гостинно приймала Львівська спеціалізована середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 28 з поглибленим вивченням німецької мови. На запрошення Управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, участь у цій визначній для дошкільної освіти міста події взяли, зокрема, й представники напряму «Експертус Освіта» Цифрового видавництва Експертус Наталія Савінова, шеф-редактор методичних видань, зокрема журналів «Вихователь-методист дошкільного закладу», «Методична скарбничка вихователя», та Катерина Алєксєєнко, головний редактор КОЗА-ДИСКа «Шаблони і розробки для вихователя-методиста», веб-програми «КОЗА Онлайн: Дошкільний заклад».

На сцені вирувала справжня професійна баталія. Учасники творчо і натхненно виконували кожне із завдань: презентували роботу дошкільних навчальних закладів, демонстрували різні методи роботи, проектували дитячі садки своєї мрії та навіть інсценували розв’язання конфліктних ситуацій. Присутні стежили за кожним словом та рухом учасників, вбирали цінний досвід і щиро вболівали, але інтрига наростала… І нарешті під оплески залу почесне журі оголосило імена переможців:

І місце — Ірина Андриц, вихователь-методист НВК школа-садок «Веселка»,

ІІ місце — Олена Франкевич, вихователь-методист ДНЗ № 94,

ІІІ місце — Галина Фот, вихователь-методист ДНЗ № 88.

Дипломами лауреатів конкурсу нагороджено Соломію Боровець, вихователя-методиста ДНЗ № 175, Світлану Морозову, вихователя-методиста ДНЗ № 136, Анжеліку Коваль, вихователя-методиста НВК школа-садок «Провесінь», Ірину Цюнглевич, вихователя-методиста ДНЗ № 187, Надію Фігурську, вихователя-методиста ДНЗ № 29.

Кожному учасникові фінального етапу конкурсу члени журі вручили подарунки від організаторів і партнерів: і книги, і флаєри, і, звичайно ж, улюблені професійні видання від напряму «Експертус Освіта». Переможницям, які посіли перші три місця, подаровано сертифікати на користування веб-програмою «КОЗА Онлайн: Дошкільний заклад», а лідеру професійного конкурсу — додатково річний доступ до консультаційної системи «Експертус Дошкільний заклад».

Конкурс проходив з метою сприяння підвищенню престижності праці вихователів-методистів дошкільних навчальних закладів, їхньої ролі в навчальному процесі, самореалізації і розкриттю творчого потенціалу педагогів на виконання наказу Управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді