II Всеукраїнський конкурс «Директор 2021: найкраща практика»: беріть участь та перемагайте!

Журнали «Практика управління закладом освіти» та «Практика управління дошкільним закладом» за підтримки Державної служби якості освіти України запрошують до участі у ІІ Всеукраїнському конкурсі для керівників закладів освіти «Директор 2021: найкраща практика». Отримайте визнання та грошовий приз — 20 000 грн

Ви амбітний, прогресивний, відповідальний та творчий керівник? Поділіться, як забезпечуєте якість освітньої діяльності у вашому закладі — беріть участь у ІІ Всеукраїнському конкурсі для керівників закладів освіти «Директор 2021: найкраща практика». Читайте, як взяти участь у конкурсі й уперед — до перемоги!

Перейти на сайт конкурсу

У конкурсній роботі розкажіть про те, як забезпечуєте якість освітньої діяльності закладу. У ній подайте опис практичної діяльності, тобто що саме ви зробили, щоб досягти високих показників та «докази» успішності у форматі «ось так було, а так стало».

Конкурсна робота може висвітлювати як цілісну внутрішню систему з управлінських процесів закладу освіти, так і окремі її аспекти.

Директорів-переможців визначать у двох категоріях — «Дошкільна освіта» та «Загальна середня освіта».

Роботи оцінюватиме журі у складі: фахівців Державної служби якості освіти України, редакцій журналів «Практика управління дошкільним закладом» та «Практика управління закладом освіти», освітніх експертів.

Роботу оцінюватимуть за такими критеріями:

  • актуальність, новизна, оригінальність;
  • системність, практична значущість;
  • технологічна можливість упроваджувати в різних закладах загальної середньої та дошкільної освіти;
  • усвідомлення сутності підходів, на яких ґрунтується забезпечення системи якості;
  • культура оформлення конкурсної роботи: глибина розкриття теми; структурованість, логічність і технологічна грамотність матеріалів; простота викладу тощо.

Переможець конкурсу отримає грошову премію від журналів «Практика управління закладом освіти» та «Практика управління дошкільним закладом». Номінантів конкурсу запросять на топову подію освітянської спільноти.

Найліпші конкурсні роботи опублікуємо в:

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді